AVRUPA OFFICE ATASEHIR‬

Commercial‬

Project Location‬

Istanbul, Turkey

Project Year‬

2018

Client‬

Artas Construction

Total Construction Area‬

102.700 m2

Project Category‬

Commercial‬​

Project Status‬

In Construction‬

The tower design strategy presents an active and dynamic work space, by considering public green areas as a design feature in upper level of the building. In the project, the plan is designed like a heart-shape for giving the office building a panoramic facade.

The most important social feature for office buildings is the happiness of the employees, who works for long hours and make the office their second home. For this reason, large terraces are created in the building. Bio-Cafe and commercial area are designed not just for the employees but also for the public. With that decision, project invites people, removes the borders to become a Landmark of the region.